01

RELAKS DHE SHIJE

Bar

Në ambjentet e Hotel Glow do të keni mundesi të gjeni edhe barin, për të shijuar një pije me miqtë apo familjarët tuaj. Shumëllojshmëri zgjedhjeje, shërbim i shpejtë dhe një ambjent relaksues për pushime të qeta. Jemi përherë në dispozicion, për të kompletuar qëndrimin tuaj.

01

RELAKS DHE SHIJE

Bar

Në ambjentet e Hotel Glow do të keni mundesi të gjeni edhe barin, për të shijuar një pije me miqtë apo familjarët tuaj. Shumëllojshmëri zgjedhjeje, shërbim i shpejtë dhe një ambjent relaksues për pushime të qeta. Jemi përherë në dispozicion, për të kompletuar qëndrimin tuaj.

03

AMBJENT SHLODHËS

Veranda

Por nuk mjaftohemi me kaq. Në hotel ju mirëpret edhe një ambjent tjetër akoma edhe më shlodhës. Në verandë do të mund të pushoni dhe kaloni një pasdite të këndshme me famljarët apo miqtë tuaj, nën ajrin e freskët dhe qetësinë që ju fal natyra.

03

AMBJENT SHLODHËS

Veranda

Por nuk mjaftohemi me kaq. Në hotel ju mirëpret edhe një ambjent tjetër akoma edhe më shlodhës. Në verandë do të mund të pushoni dhe kaloni një pasdite të këndshme me famljarët apo miqtë tuaj, nën ajrin e freskët dhe qetësinë që ju fal natyra.