Dhomë Dopio

Me ballkon

Dhomë Dopio ose Dyshe

Me pamje anësore nga deti

Dhomë Dopio

Me ballkon dhe pamje nga deti

Suite Junior

Me ballkon dhe pamje anësore nga deti

Suite Junior

Me ballkon dhe pamje nga deti

Suite Superiore

Me ballkon dhe pamje nga deti

Glow Suite

Me tarracë dhe pamje nga deti

Dhomë Treshe

Me pamje anësore nga deti

Dhome Familjare

Me ballkon dhe pamje anësore nga deti

Dhomë Treshe

Me ballkon dhe pamje nga deti

Suite Deluxe

Me ballkon dhe pamje anësore nga deti

Suite Deluxe

Me tarracë dhe pamje nga deti

Suite me Dy Dhoma

Me ballkon dhe pamje anësore nga deti