Suite Deluxe

Me ballkon dhe pamje anësore nga deti

Kjo dhomë përmban një krevat dopio dhe një sofa bed dhe është e përshtatshme për një familje. Dhoma ka ballkon dhe pamje anësore nga deti me të gjitha lehtësirat e domosdoshme per të kaluar pushime plot relaks dhe komoditet.

Lehtësirat në dhomë

null

Sherbim dhome

null

Minibar

null

Garderobe

null

TV plazma

null

Kondicioner

null

Tualet

Rezervoni Tani

Dhomën Tuaj